Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:26 | April 20, 2016

  BEACH BLONDE – SCHWARZKOPF

  schwartz111BEACHBLONDE2
  BEACHBLONDE1
  VIDEO / STEP BY STEP WITH SCHWARZKOPF

   

  As you know, I’m having a collab with Schwarzkopf that I’ve told you about before :) Here is my “beach blonde” look – step by step! I used Blonde M1 super highlights to get this look, and I really like it! The best part is that it´s super easy to do by yourself at home, try it out! I think it’s a perfect look for summer now when you maybe spend a little bit more time on the beach :) Check out the movie as well, it´s shows how the look is done even better. I hope you´ll enjoy it!

  ______________________________________

  Som ni ju redan vet så har jag ett samarbete med Schwarzkopf just nu :) Här är min look, “Beach blonde” steg för steg. Jag använde Blonde M1 superslingor för att få till detta och jag gillar verkligen den här looken! Det bästa är att den är superenkel att få till själv hemma, testa själva! Jag tycker att det är den perfekta looken för sommaren, nu när man kanske kommer spendera lite mer tid på standen :) Kika in filmen också, där ser n allt ännu bättre – hoppas ni gillar den!

  -In collab with Schwarzkopf


  15 kommentarer  15 kommentarer om “BEACH BLONDE – SCHWARZKOPF”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här