Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:06 | April 20, 2016

  UP CLOSE / XX

  black_blick4ADIDAS_ABLICK6castle_ablick5junkyeard_ablick3nike_ablick6look_ablick6trend_angelicablick6sunset_angelicablick14

   

  CLOSE UP / DETAILS

   

  I have solo much photos to edit and post for you guys, it’s insane. Well well, Had a really epic first whole day in LA :) André and I woke up early and then went straight to The Ivy for brunch. Have you ever been there? Their food ans scenery are just epic. A very famous spot to eat at! After eating a lot of food we took a cab to Abbott Kinney and strolled around before walking down to Venice. I can’t explain how much my feet are hurting right now haha – we walked from Venice over to the shopping street behind Santa Monica pier. I had only thin sandals on me so my feet are so sore and numb haha! Last night we met up with some friends and had dinner before heading to my fav club/place called No Vacancy. Go here for a drink if you are in LA – you are in for a treat..

  ________________________________________

  Jag har så mycket bilder att redigera och lägga upp, jisses. Aja, Hade en ashärlig första dag här i LA :) André och jag vaknade rätt tidigt så vi stack direkt till The Ivy för brunch. Har ni vart där? Deras mat samt bara hela stället är sjukt nice. Ett mycket känt ställe! Efter massa mat tog vi en taxi till Abbott Kinney och kikade i butikerna inna vi tog en promenad ner till Venice. Jag kan inte förklara hur oooont i fötterna jag har haha – vi gick från Venice till shoppinggatan förbi Santa Monica pier. Gick i platta sandaler.. aj.  På kvällen sen mötte vi upp några vänner och käkade mat och stack sen till mitt favvohak No Vacancy. Om ni är i LA så ta en drink där – you are in for a treat..


  17 kommentarer  17 kommentarer om “UP CLOSE / XX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här