Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:59 | April 22, 2016

  OUT N’ ABOUT IN THE DESERT

  IMG_9109IMG_8704IMG_9062IMG_8714IMG_9191

   

  SOME SNAPSHOTS FROM THE SHOOT / MORE BTS TO COME

   

  I just wanted to give you a little sneak peek from the shoot with BikBok, but I’ll show you more soon! Today our plan was to go to Malibu but the weather isn’t the best so we’ll save that for tomorrow which is also our last full day here. So today we are gonna go shopping a bit I think and then tonight we are gonna have a picknick at the beach, watch the sunset at Santa Monica Pier and maybe stay at the tivoli for a while. Do you have any other recommendations to do today?

  ______________________________________________

  Ville bara ge er en sneak peek från showen med BikBok, men ni ska få mer BTS senare! Idag var vår plan att åka till Malibu men vädrte är lite sisådär så vi ska spara de tills imorgon som är vår sista hela dag här. Idag ska vi nog bara shoppa lite och traska runt. Sen till kvällen ska vi köra picknick på stranden och se solen gå ner vi Santa Monica pier. Kanske stanna på tivolit lite med. Annars, har ni några tips på avd man kan göra idag?


  10 kommentarer  10 kommentarer om “OUT N’ ABOUT IN THE DESERT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här