Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:29 | April 23, 2016

  L.A STREETS

  blacktop_ablick8blacktop_ablick9blacktop_ablick4blacktop_ablick5blacktop_ablick6blacktop_ablick7

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL / CREDIT&ADLINKS:
  _TOP FROM FLYNN SKYE , HERE_SANDALS FROM MADEWELL, HERE_
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_SUNGLASSES FROM RAYBAN_BAG FROM CHANEL_

   

  The first look from LA :) I got a lot of questions about my top after snapchating it the other day. It’s from a brand called Flynn Skye and you can find it HERE ! It’s time for us to get moving to dinner at Soho House with Jennifer and some other people. Tomorrow is our last day here in LA and we’ll spend it in Malibu. Thinking about going to Malibu Farm for lunch – what else do you guys think we should do/see in Malibu?

  _____________________________________________

  Första looken från LA :) Fick en hel del frågor om min topp efter att jag snapchattade den. Den kommer från ett märke som heter Flynn Skye och du kan hitta den HÄR! Nu ska vi bege oss mot Soho House för middag med Jennifer och lite andra människor. Imorgon är vår sista dag här i LA och vi ska spendera den i Malibu. Funderar på att käka på Malibu Farm imorgon för lunch – vad tycker ni vi annars borde göra/se där?


  51 kommentarer  51 kommentarer om “L.A STREETS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här