Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:23 | April 24, 2016

  FLIGHT MODE

  beach16beach11beach15beach19beach17beach12beach18

   

  FLGHTMODE ON

   

  YEY! On our way now! I’m so hyped! Can’t wait to spend my days at the beach, watching the sunsets and just chill with my love. We have some trips planned during our stay and we are thinking about Isla Holbox or something similar. Otherwise we are just gonna chill at our hotel ( staying at Karisma Azul Beach – have any of you stayed there?), visit Playa del Carmen and Tulum. I’ve heard so much good stuff about Tulum! Margaux hooked us up with a swedish girl who lives there so she gave us some advice on what to do and what to eat – and your tips is so helpfull too! I’ve read all the stuff that you told me about :) thank you!

  ____________________________________________

  Yey! Nu är vi påväg! Så taggad! Ska bli så nice att spendera dagarna på stranden, se solnedgångarna och bara slappa med min kärlek. Vi har en del saker planerade under resan och vi funderar starkt på Isla Holbox eller nått liknande. Annars ska vi bara slappa på hotellet ( bor hos Karisma Azul beach – har någon av er bott där?), besöka playa del carmen och Tulum. Har hört så himla bra saker om Tulum! Margaux holka upp oss med en svensk tjej som bor där så hon har gett oss massa tips på saker – och de har ju ni med gjort så de är jag fett tacksam för! Tack hörrni :)


  25 kommentarer  25 kommentarer om “FLIGHT MODE”

   Wheres the bikini from? :-)

   Reply

   The purple one? I donut know actually :( I got it from Tash and I don’t have it with me atm! sorry! xx

   Reply

   Yes, it is so pretty!! Sorry to hear, but thanks for answering :-) xx

   Reply

   Oh that looks just like paradise! I absolutely love the photos! The colors are sooo nice and you look absolutely stunning!!!
   I hope you’ll have a very nice trip! :)
   Puss
   Elena
   ___________________________________
   http://saintjeans.de/

   Reply

   Hej rekommendera att du inte åker till isla de holbox! Stranden där är skit !!!! Du borde åka till Tulum och åka till playa de paradico det är ett Paradis ! Det ända tråkiga är att de inte finns så mkt att göra på kvällen men det är ett måste !!! Det ligger även Mayaruiner där som ni kan besöka.
   Sen så kan ni dra till playa del Carmen och det är en typisk turist stad men härligt mysig stad och fin strand ! Ni måste äta frukost på 100% naturel och middag på do! mario världens godaste ! Dra även till LAS americas det ett stor varuhus med massa bra affärer ! I playa och cancun så borde ni käka på la parella .Vi var i Mexico en månad och vi var mest i cancun gilla de bäst men allt hade sin charm ! Det blev plötsligt ett brev hahah.

   Reply

   Jag var två veckor på isla holbox för en månad sen och jag rekommenderar starkt att ni far dit! En ö som andas lugn, verkligen en pärla! Plus att det finns massor med bra restauranger!

   Reply

   Hej! Ska ni åka till Tulum för att kolla på Maya ruinerna så rekommenderar jag VARMT att ni klär er i de tunnaste kläderna ni har och att ni har på er en keps eller hatt eller liknande, det är så sjukt varmt där. Det finns en otroligt fin strand där i närheten, jag minns inte vad de heter men den ligger väldigt nära.
   Jag rekommenderar även att åkta till Akumal och snorkla med sköldpaddor, vi åkte dit av en slump med det var helt otroligt, man behöver inte ens åka ut med en tourguide utan det räcker att snorkla precis vid stranden.
   Att åka ut till Cozumel var också en kul grej, dock bör man inte göra det om man lätt blir sjösjuk!

   Reply

   Hej tjejen!
   Jag har tidigare bott och jobbat för Ving i Mexico, nu pendlar jag dit både privat och med jobbet. Hör av dig om du behöver tips och råd. Har mycket bra rekommendationer som sträcker sig utanför turiststråken och till det lite mer lokala och bohemiska gatorna.
   Kan även ge namn och kontaktuppgifter till arrangörer för olika utflykter, nattliv, yogacenter och restaurangbesök.
   Ha en fantastisk resa!
   Mvh Estelle

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här