Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:23 | April 24, 2016

  THE IVY

  theivytheivy3theivy5theivy2

   

  LUNCH AT THE IVY

   

  The first day in LA me and André went to The Ivy for lunch/brunch. I’d heard about it before and was told it was a really good place to eat and that the scenery was amazing – which was correct! A cute little restaurant with lots of good food! If you are in LA – eat here if you can :) big thumbs up. Just woke up and I’m gonna start packing my bag in just a sec. I’m so tired and I snoozed for over 1 hour.. haha. The bed is way to comfy! Our flight to Mexico will take about 4,5 hours so that’s good. Can’t wait to get there!

  _______________________________________

  Första dagen i LA stack jag och André till The Ivy för lunch/Brunch. Jag hade hört om de förut och visste att folk tyckte att de var ett asnice ställe att käka på plus att själva restaurangen var supermysig – vilket stämde! En gullig liten resturang med massa god mat! Om du/ni är i LA – käka här :) tummen upp. Vaknade nyss här och ska snart packa väskan. Jag är så sjukt jävla trött och jag snokade över 1 timma..haha. Sängen är alldeles för skön! Vårt flyg till Mexico kommer ta ca 4,5 timma så de är ju skönt. Längtar tills vi är framme!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “THE IVY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här