Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:53 | April 25, 2016

  BEDROOM

  bedroom2

   

   MORE PHOTOS TO COME

   

  Just wake up here in Paradsie and will head down to the beach in just a sec! what we have planned for our trip here is Playa del Carmen, visit Tulum and the xenotes, visit Maroma beach (ranked to be top 10 most beautiful beaches in the world) and to water activities, Maaaybe Isla Holbox and some other stuff. Please le me know again if there is something that you think we shouldn’t miss. We only have 6 days here so we can’t do everything, but some ofc :)

  ______________________________________

  Vaknade nyss i paradiset och ska snart ner till stranden! Vi har planerat en del inför vår resa som innefattar Playa del carmen, Tulum och deras Xenotes, besöka Maroma stranden ( rankad som topp 10 vackraste stränderna i världen) och vattenaktiviteter, kaaaaanske Isla Holbox och annat skoj. Säg till om ni tycker att vi verkligen borde göra nått! Vi kommer inte hinna allt eftersom vi bara är här 6 dagar men en del iaf :)


  27 kommentarer  27 kommentarer om “BEDROOM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här