Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:19 | April 25, 2016

  ICE CREAM

  yellow_angelicablick7yellow_angelicablick5yellow_angelicablick8yellow_angelicablick4yellow_angelicablick6

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL / CREDIT&ADLINKS
  _DRESS FROM MASON BY MICHELL MASON, HERE_SHOES FROM MADEWELL, HERE_SUNGLASSES FROM H&M_
  _EARRINGS FROM H&M_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_BIKINI FROM MONDAY SWIMWEAR_
  _JACKET FROM GINA TRICOT_NECKLACES FROM DREAM BIG_

   

  This yellow dream is everything! I fell in love with it as fast as I saw it and just had to get it. Well, touchdown Mexico! Just got here and the hotel we’re staying at is really nice! both of us are really tired tho so we’re just gonna go to bed in a while and get up early tomorrow :) maybe have a drink on the balcony first. It’s gonna be so much fun exploring Mexico! First stop tomorrow: Playa Del Carmen!

  ______________________________________________

  Den här gula klänningen är allt! Blev kär i den så fort jag såg den och var bara tvungen att köpa den. Iallafall, touchdown Mexiko nu! Vi kom nyss hit till hotellet och de är superfint! Vi är rätt trött efter resan så vi ska bara gå och lägga oss om en stund för att komma upp tidigt imorgon :) kanske ta en drink på vår balkong innan. De ska bli så kul att få uppleva Mexiko! Imorgon är första stoppet : Playa Del Carmen!

   


  43 kommentarer  43 kommentarer om “ICE CREAM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här