Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:04 | April 26, 2016

  BLOSSOM GARDEN

  garden_angelicablick9garden_angelicablick10

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _SET FROM ZARA_SHOES ARE OLD_BAG FROM ASOS, HERE_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_NECKLACES FROM DREAM BIG_

   

  Started our first day in Mexico by hanging out at our hotels beach first! I’m listening to this really interesting but horrible documentary on P3 ( swedish radio) about a boy getting killed by his friends at age 15. So horrible! How can you even think about doing such a thing when you’re that young? I wanna listen to other documentaries on P3 – and they sure have a lot. Well, speaking of more fun things: After spending the day at the beach we took the cab in to Playa Del Carmen and just strolled around. André did a workout also before heading back to our hotel. Ended the evening with a nice dinner beside the ocean and wine ♥

  _______________________________________________

  Började våran första dag i Mexiko med att hänga på vårt hotels strand! Jag lyssnar just nu på en p3 dokumentär om en pojke som blev mördad av sina två vänner vid 15 års åldern. Så jävla hemskt! Hur kan man ens komma på en sån sak när man är så ung? Vill lyssna på fler från p3 och dom har ju en del så att säga. Men men på tal om roligare saker: efter att ha spenderat dagen på stranden så tog vi en taxi in till Playa Del Carmen och strosade runt. André körde crossfit med innan vi åkte tillbaka till hotellet. Avslutade kvällen med en mysig middag vid vattnet och vin ♥

   


  76 kommentarer  76 kommentarer om “BLOSSOM GARDEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här