Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:35 | April 27, 2016

  DAY 1 LA

  day1_angelicablick24jpgday1_angelicablick7jpgday1_angelicablick44jpgday1_angelicablick1day1_angelicablick9jpgday1_angelicablick2day1_angelicablick3day1_angelicablick6jpg

   

  FIRST DAY IN LA

   

  Sorry for late blogging – the wifi didn’t work at all yesterday for me and we where away half the day too. But now it’s working again :) snapped a lot of photos in LA when we were there. So I still have sooooo much photos to show you until I can start showing you Mexican photos. But here in Mexico I’m actually trying to not work as much and just relax a bit. It’s always hectic anywhere I go so now I just wanna enjoy a bit. But yes, I’m still taking photos here too.  We went to Tulum yesterday and damn it was beautiful! We ended up at a lodge/restutant/hotel at the beach called Coco Tulum – ever heard or been there? such a pretty place! And their ceviche… OMG. Truly fantastic! Today we’ll just chill at our resort, get a SPA treatment in a bungalow down at the beach (!) and watch the sunset. Tomorrow we’re off to Maroma – top 10 most beautiful beaches on earth!
  ps. A lot of you have asked me about my top – you can find it HERE (adlink).

  ____________________________________________

  Ledsen för sjukt sen bloggning – wifit funkade inte på hela dagen igår och sen var ju vi iväg halva dagen med. Men nu så :) tog en hel del bilder i LA. Så jag har en heeeeeel del att visa er av dom innan jag börjar visa er Mexico haha. Men här i Mecixo försöker jag softa lite med jobb och slappna av mer. De är alltid hektiskt vart jag än åker, men nu denna gång vill jag softa lite lite mer. Jag tar fortfarande foton såklart, men kanske inte lika mycket som vanligt. Igår stack vi till Tulum och jäklar vad fint! Vi avslutade vår dag där genom att dra till ett hotel/resturang/lodge som heter Coco Tulum och åt mat. Deras ceviche… OMG. sjukt god! Idag ska vi bara softa på vår resort, köra spa treatment i en bungalow på stranden(!) och se solen gå ner. Imorgon ska vi iväg till Maroma – topp 10 mest vackraste stränderna!
  ps. Många av er har frågat om min topp – den finns HÄR (adlink).


  18 kommentarer  18 kommentarer om “DAY 1 LA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här