Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:06 | April 27, 2016

  MALIBU FARM

  malibufarm_blick1malibufarm_blick2malibufarm_blick5malibufarm_blick3malibufarm_blick4

   

  LUNCH AT THIS MAGIC PLACE

   

  When we went on a day trip to Malibu we decided to go here that we’ve heard lots about. And I can understand why! Such a cute little place with really good food and drinks. Thumbs up for sure! We ordered the watermelon drinks, a chicken sandwich and filled tortillas. Time for another lunch – but here in Mexico :) LOTS OF LOVE!

  _________________________________________

  När vi drog till Malibu över en dag i LA så bestämde vi oss för att dra till Malibu farm som vi hört en hel del om. Förstår helt varför! Sjukt mysigt litet hak med massa god mat. Tummarna upp! Vi beställde vattenmelonsjuice, en kycklingmacka och fyllda tortillas. Nu är de dags för en annan lunch – men här i Mexico :) MASSA KÄRLEK!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “MALIBU FARM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här