Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:12 | April 28, 2016

  3 PIX

  day_ablick1day_ablick3day_ablick4

   

  QUICK PHOTOS

   

  On one of the days I didn’t take that many photos actually, but I managed to shoot an amazing sunrise through our hotel window/balcony. Look at it! How pretty is that? Time for us to go to Maroma! A look from LA coming up soon babes! Talk to you soon♥

  ________________________________________

  På en av dagarna i LA fotades de inte så värst, men jag lyckades få bildpå en sjukt vacker soluppgång genom hotellbalkongens fönster. Titta på det! Hur fint är detta?! Nu ska vi dra till Maroma! En look från LA kommer upp snart babes! Hörs om en stund ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “3 PIX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här