Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:40 | April 29, 2016

  CATCHING SUNSETS

  ROAD_LABLICK5ROAD_LABLICK3ROAD_LABLICK2ROAD_LABLICK4ROAD_LABLICK1

   

  THE RIDE

   

  We met some familiar faces the first day in LA – Weronica and Johannes! They had rented an amazing car so we went cruising one afternoon trying to catch the beautiful sunset. It was amazing! Ended up with a really nice dinner too. Can’t wait to go back to LA soon for a big campaign shoot Xx

  ________________________________________________

  Träffade lite bekanta ansikten första dagen i LA – Weronica och Johannes! Dom hade hyrt en sjukt fet bil som vi åkte runt i en eftermiddag när vi försökts få en glimt av den vackra solnedgången. Magiskt! Kvällen slutade i en härlig middag ihop. Längtar så mycket tills jag får åka tillbaka till LA för en stor plåtning Xx


  20 kommentarer  20 kommentarer om “CATCHING SUNSETS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här