Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:56 | May 1, 2016

  NEW MODEL : CLUBROUND AT LOVEYEWEAR

  CLUBROUND_ABLICK12clubround_ablick8clubround_ablick11clubround_ablick14
  #LOVEYEWEARPASSION
  CREDIT&ADLINKS: _SHOES FROM ZARA_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_TOP FROM ZARA_
  _JACKET FROM GINA TRICOT_TROUSERS FROM SANNEALEXANDRA X JANNI_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_

   

  As you all know, I’m a big fan of sunglasses and I actually usually wear RayBan most of the time. That’s why I’m pretty stoked over their new model
  Clubround that Loveyewear just released in their online store!They are a unisex model that comes in 7 different colours.  I think they are kind of a mix between their round ones and the Clubmaster! Don’t you agree? Maybe that’s why they are called ‘Clubround’ hahaahh.. I love ’em both so it’s a really good way to mix those two, that’s for sure :) matched my sunglasses with a total black look. You can’t go wrong with that! If you like whatever you see at Loveyewear you’ll get 10% off your purchase with the code angelica10 when you check out. There is also a contest with one of the best festivals I know: WAY OUT WEEEEEEST!  together with them where you have the chance to win 2 tickets to WOW ( best festival in Sweden!). To enter the contest, click HERE . Wish you the best of luck babes! Would love to see you at the festival :)

  ________________________________________

  Som ni vet så är jag ju ett stort fan av solglasögon och helt ärligt så brukar jag mestadels använda Rayban. Så därför är jag fett glad över deras nya modell Clubround som släpps hos Loveyewear just nu! De är en unisexmodell som kommer i 7 olika färger. Tycker på nått sätt att dom är en blandning mellan deras runda och clubmasters! Håller ni inte med? Känske inte konstigt att dom kallas ‘Clubround’ då iofs hahahaha… aja, jag diggar båda sen tidigare så att slå ihop dom var ju inte fy skam :) matchade brillorna med helsvart. De kan man aldrig misslyckas med! Just nu kör vi en rabattkod som ger er 10% på alla köp hos Loveyewear, så hittar ni nått ni gillar använder ni bara angelica10 i kassan när ni checkar ut. De håller också i en tävling med en utav de bästa festivalerna jag vet: WAAAAY OUT WEEEST! I samarbete med dem så har du chans att vinna 2 biljetter till WOW. För att medverka i tävlingen, tryck HÄR. Önskar er lycka till! vore fett kul att ses där :)

  -I samarbete / in collab with Loveyewear


  14 kommentarer  15 kommentarer om “NEW MODEL : CLUBROUND AT LOVEYEWEAR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här