Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:09 | May 2, 2016

  BLUE DREAM

  blue_angelicablick1blue_angelicablick11blue_angelicablick17blue_angelicablick14blue_angelicablick8blue_angelicablick7blue_angelicablick16blue_angelicablick12blue_angelicablick3

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL / CREDIT&ADLINKS
  _DRESS FROM , HERE_SANDALS FROM ASOS, OLD_BAG FROM ZAC POSEN, HERE_

   

  One of my fav looks from LA! This dress is just H E A V E N – right? I choose from this one and the same one but in yellow HERE (adlink).Both are awesome! So, we are back in Sweden again and it feels a bit weird actually .. but I’m happy that it’s pretty warm :) when we landed Toby picked us up and then we drove to us and ate. Went to Ingrid afterwards and hang out in there new apartment!

  ________________________________________

  En av mina favorit looks från LA! Den här klänningen är D R Ö M – eller hur? Valde mellan denna och en likadan i gult HÄR (adlink).Båda är underbara! Så, vi är tillbaka i Sverige igen och de känns fett konstigt.. men jag är så glad att vädret är varmt :) när vi landade kom Toby och hämtade upp oss och sen drog vi till oss och käkade. Hängde hemma hos Ingrid efter sen med och kollade in deras nya lya!


  43 kommentarer  43 kommentarer om “BLUE DREAM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här