Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:56 | May 2, 2016

  SIX FLAGS

  sixflags_ablick2sixflags_ablick1sixflags_ablick3sixflags_ablick5sixflags_ablick4sixflags_ablick8sixflags_ablick6

   

  KIDS AGAIN AT SIX FLAGS

   

  We met up with two of André’s friends in LA and took their car to Six flags to become kids again! Even tho I don’t really do roller coasters I think it’s so much fun watching other people have fun!  I went on one at least – a virtual reality roller coasters ! It was so cool! We also played some fun games.We managed to win three cozy cuddly animals  that I later on gave to a sweet lithe girl! She was so happy!

  __________________________________________

  Vi mötte upp två av Andrés vänner i LA och tog deras bil till Six flags för att bli barn igen! Även fast jag inte åker bergodalbanor så älskar jag att se andra har kul! Åkte iallafall en – en med virtual reality! så coolt! Vi spelade en del spel med. Vi lyckades vinna tre gossedjur som jag gav bort till en supersöt liten tjej. Hon blev jätteglad!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “SIX FLAGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här