Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:06 | May 3, 2016

  BEACH VIBE

  BLONDE1_M12

  BEACH BEAUTY

   

  Some pictures from when I just got my hair done together with Schwarzkopf and I have to say I’m super satisfied with the highlights :) I usually find it difficult to make highlights look natural, but I really like these! If you wish to see and maybe find some own inspo for your Schwarzkopf blonde look, press HERE ♥ As I’ve told you earlier – I used the M1 Blonde Super Highlights in my hair to get that beachy vibe.
  Now I’m gonna get going out of bed and start my day! I have so much to do since I was away for over 3 weeks traveling around! Talk to you in a while babes!

  ______________________________________

  Lite bilder från när jag precis hade fixat barret tillsammans med Schwarzkopf och jag måste säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet :) Jag brukar tycka att de är svårt att få slingor snygga och naturliga, men jag diggade dessa som tusan! Om ni vill se mer och även hitta mer inspo till er egna Schwarzkopf blonde looks, tryck HÄR ♥  som jag sagt förut – jag använde M1 Blonde Super Highlights till mitt hår för att få till beachviben på det. Nej, nu måste jag hoppa upp ur sängen och börja dagen! Har en hel del att stå i efter att ha varit borta i över 3 veckor! Vi hörs om en stund babes!

  -In collab with / I samarbete med Schwarzkopf


  12 kommentarer  12 kommentarer om “BEACH VIBE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här