Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:41 | May 6, 2016

LA INSTA

TRAVEL
instala20

 

@ANGELICABLICK

 

I’m in love with LA! I want to go back ASAP. And hopefully I will! I’m doing ( as I said ) a big shoot soon and I think we’re heading to LA to shoot it. Keeping my fingers crossed!

_______________________________________________

Jag är kär i LA! Jag vill tillbaka så fort som möjligt. Och förhoppningsvis blir det så! Jag ska ( som jag sagt innan ) göra en stor plåtning snart och jag tror den blir i LA. Håller alla tummar och tår!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “LA INSTA”

  • angelicablick on

   Eller hur! nu är de ju sommar här i sverige, men så fort de blir kefft väder drar jag gärna igen haha . Kram

   Reply
 1. Parya on

  Ledsen men din blogg suger för tillfället! Du kanske har mycket att göra nu eller något men de senaste veckorna så har det varit dö trist att titta in här

  Reply
  • angelicablick on

   Oups! I’m sorry, absolut – jag har ju rest ovh inte haft tid varje dag att sitta flera timmar eftersom jag varit iväg. Har dock levererat sjukt hörliga bilder ( enligt mig ) – 2 gånger per dag :) men vi alla tycker olika och de är helt ok! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Aw thanks <3 no good response since they changed instagram tho.. seems like everybody's likes and comments has gone drastically. So weird.. i mean,I have the same amount of likes now that I had when I had half my following.. hmm. Xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.