Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:57 | May 8, 2016

  SUNDAY

  similian_angelicablick1similian_angelicablick3

   

  TB TO THAILAND

   

  Hi again! I took a break yesterday from blogging and instagram. But now I’m back! The sun is shining today and the weather is just amazing. Fang is on his way here to go to Reimersholme to spend the day in the sun. SUMMER IS HERE! haha and next week it’ll snow.. or something like that. Haha nah, but it wouldn’t surprise me at all!

  __________________________________________

  Hej igen! Tog en liten break från blogg och instagram igår. Men nu är jag tillbaka! Solen skiner och vädret är fakking magiskt. Fang är påväg hit och så ska vi dra till Reimersholme och spendera dagen i solen. SOMMAREN ÄR HÄR! haha, och näste vecka snöar det.. eller nått. Haha nja, men de skulle inte förvåna mig!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “SUNDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här