Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:49 | May 9, 2016

  Coco Tulum

  COCO_TULUM2COCO_TULUM6COCO_TULUM3COCO_TULUM8COCO_TULUM5COCO_TULUM7

   

  LUNCH AT COCO TULUM

   

  What a day! And what a week – right? It’s been truly amazing! The weather, the stuff happening, everything. Just watched André and Emil at Nyhetsmorgon ( did you dee them?!) . They did good, my boys!  Now I’m on my way to visit my mom. Just a quick visit! So, now it’s time for my mexico photos haha – 1 week after! But yes. I got a comment that my blog have sucked the latest weeks.. haha touché since I thought the LA photos were really good! Anyway, It’s time to show you a bit of paradise ♥

  __________________________________________

  Vilken dag! Och vecka för den delen – eller hur?! Så härligt! Vädret, allt som hänt, allt. Kollade nyss när André och Emil var med på nyhetsmorgon ( såg ni?!) . Dom gjorde de bra, mina killar! Nu är jag på g till min mamma på en snabbvisit. Så, nu är de äntligen dags att visa er bilder från Mexico . 1 vecka senare haha! Men ja. Jag fick en kommentar om att min blogg sugit de senaste två veckorna.. haha touché jag som tyckte att LA bilderna var superfina haha! Men men. Dags att visa er en del av paradiset ♥


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Coco Tulum”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här