Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:11 | May 10, 2016

  MON AMOUR

  mexico_ablick5mexico_ablick2mexico_ablick3mexico_ablick1

   

  LUNCHTIME IN MEXICO

   

  Back in Stockholm! Took the train from Linköping to Stockholm at 06.10 this morning. I’m at the office right now and just finished my first meeting. Later on I’m going to stop by Filippa to say hi before I’m off to my other meetings. Doing a shoot with Rasmus also! Going to spend the evening at my aunts boat, drinking coffee together and watching the sun go down with my friend Fang. Summer at it’s best!

  __________________________________________

  Tillbaka i Stockholm! tog tåget från Linköping till Stockholm vid 06.10 imorse. Nu är jag på kontoret och har precis avslutat dagens första möte. Senare ska jag hem till Filippa och säga hej innan jag ska vidare till mina andra möten. Ska köra en liten shoot med Rasmus sen med! Ska sen spendera min eftermiddag på min mosters båt med dom och Fang, dricka kaffe och se solen gå ner. Sommar när den är som bäst!


  40 kommentarer  40 kommentarer om “MON AMOUR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här