Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:18 | May 11, 2016

  PLAYA DEL CARMEN

  platadelcarmen_blick1platadelcarmen_blick3platadelcarmen_blick4platadelcarmen_blick2platadelcarmen_blick5platadelcarmen_blick6

   

  PLAYA DEL CARMEN

   

  We went to Playa del carmen one day when we were in Mexico – it was pretty, but too touristy for both of us! André did some workout and I strolled around in the shops. We decided to sit down and drink some coffee and juice afterwards and just chill! Today has been a hectic day with lots of meetings and errands. Went by my accountant, had a few meetings, got my brows done and now I’m back home for a while. Need to work some moooore!

  ___________________________________________

  Vi åkte in till Playa del Carmen en av dagarna i Mexico – de var fint men lite väl turistigt för båda av oss! André passade på att köra lite crossfit och jag traskade runt i affärerna. Vi bestämde oss efter de att sätta oss på ett fik och dricka kaffe och juice och bara slappa! idag har varit en hektisk dag med massa möten och annat fix. Var förbi min revisor tidigare idag, hade lite möten och sen hann jag faktist fixa brynen en snabbis. Nu är jag hemma en stund. Måste få mer jobb gjort!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “PLAYA DEL CARMEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här