Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:13 | May 11, 2016

  Time to yourself

  spaday_blick1spaday_blick2spaday_blick4spaday_blick5

   

  SPA TIME

   

  This is one of the best things in the world that I give myself way to little. Spa or massage time! I have so many knots in my back it’s almost laughable. I always tell myself to of it more often but then I end up doing it maybe .. once a year? sometimes not even that. Well, André and I went up like 2 hours ago but he’s still in bed ( free from work today ) and I’m sitting here trying to see if Fang and I can go to Wireless festival! And also answering emails. Later on I’m going to swing by Tilda to get some help with my bushy brows haha. And between that – work. Talk to you in a while!

  ________________________________________________

  Detta är ju typ de bästa som finns, som jag ger mig själv alldeles för lite. Spa och massage! Jag har så mycket knutar i ryggen att de nästan är skrattretande. jag försöker alltid säga till mig själv att göra detta oftare men de slutar ändå med att jag gör de kanske.. 1 gång per år. Om ens de. Men men, jag och André vaknade för ca 2 timmar sen men André ligger i sängen fortfarande ( ledig från jobb idag ) och jag sitter här och försöker styra upp Wireless festivalen för mig och Fang! Och svarar å mail. Senare idag ska jag förbi Tilda för att styra upp mina otroligt buskiga bryn haha. Och emellan de – jobba. Hörs om en stund!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Time to yourself”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här