Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:32 | May 11, 2016

Workout : with Mårten

IN COLLAB WITH

 

PRE-WORKOUT WITH MÅRTEN NYLÉN

 

As many as you know I love to workout and it’s part of my lifestyle! I have never been a person who likes to stress about workout just to get that ripped body, I work out only cause it makes your body, mind and soul feel better. I’m doing this really fun collab right together with Mårten Nylén and Lindahls Kvarg right now where you’ll follow me in some episodes where Im doing fun workouts – like thaiboxing and circuit training! First up is circuit training (next episode)!  In this episode we’re only talking about what we are going to do and also how to think when it comes to your diet. I’ve always been very clear with that I don’t want to stress when it comes to diet and that I want to eat whatever I want. You’ll also find a really nice recepie in this video on a tasty smoothie for the morning, after-workout or as a snack. I’m actually pretty excited to show you the rest of the videos :)

______________________________________________

Som många av er vet så är ju träning en del av mitt liv och jag försöker ju alltid att träna så ofta som går! Jag har aldrig varit den som hetsat kring träning, utan gör de för att man mår mycket bättre i både kropp, själ och sinne utav det. Så just nu gör jag ett träningssamarbete tillsammans med Mårten Nylén och Lindahls kvarg där ni ska få följa med under några avsnitt där vi tränar olika typer träning – bla thaiboxning och cirkelfys! Först ut (i nästa avsnitt) ska vi köra cirkelfys! I detta avsnitt snackar vi lite om vad vi ska göra samt vad som är viktigt att tänka på när de kommer till kost osv. Viktigast för mig när de kommer till kost är väl att de inte ska ligga någon hets där heller och att man ska få äta precis vad man vill!
I videon hittar ni dessutom ett recept gjort på Lindahls kvarg vanilj för en god morgonsmoothie, after-workout eller som mellanmål. Är faktist riktigt peppad på att få visa er resten av klippen :)

-In collab with/ I samarbete med Lindahls kvarg 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

2 Responses to “Workout : with Mårten”

 1. Emelie on

  Hur gör du med dina naglar när du tränar boxning osv?
  De är ju ganska långa men när jag kör så får jag så jäkla ont,
  stöter hela tiden i och så..Har du några tips? Kör du utan handskar?

  Bästa bloggen och du verkar tvärskön!

  Reply
  • angelicablick on

   Åh, haha! Dom håller ibland .. men ibland flyger dom åt helvete! haha. Men oftast håller dom faktist :) mina handskar är äckligt bra och gör att dom håller sig på plats ändå! Jag får inte ont heller :) bästa är med handskar – utan får jag ont. Åh vd fin du är – TACK! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.