Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:28 | May 12, 2016

  THOSE SUMMER DAYS

  errday_ablick1errday_ablick3errday_ablick7errday_ablick19errday_ablick2errday_ablick8errday_ablick6errday_ablick9

   

  EVERYDAY RANDOM

   

  I promised you guys more everyday random from now on – so here it is! I still have a lot of photos to show you from Mexico but I think it’s good to blend them with the photos I take now – right? Started my day with a workout at Fightbox with Julia. I’m dead right now! But I love to workout in the morning – you get up early and have the entire day to do other stuff on. I still have a lot of work to do so I’m going to bring my laptop to a coffee shop close by and work. Later on i’m meeting up with Emil to buy some new flowers to our apartment. All of our flowers died when we went away to LA and Mexico haha. Julian is releasing his bag tomorrow so tonight I’m going to Molino Pr for the launch of it! I’m so proud over my baby bro!!

  _____________________________________________

  Jag lovade att visa er mer everyday randoms igen nu – så nu kör vi! Jag har fortfarande massor bilder från Mexico att visa er men tänkte att jag blandar lite med fotona jag tar nu, de blir nog bäst så – eller hur? Började dagen med träning tillsammans med Julia på Fightbox. Jag är så död nu! Men jag älskar att köra tidigt på morgonen så man kommer upp tidigt och dessutom har hela dagen framför sig sen. Jag har fortfarande en del jobb att stå i så jag ska ta med mig min laptop och sätta mig på ett närliggande café och jobba. Senare sen ska jag möta upp Emil för att köpa blommor hem till lägenheten!Alla våra blommor dig när vi reste runt i LA och Mexiko haha. Julian släpper sin väska imorgon också så ikväll har en en releasefest hos molino pr som jag ska gå på :) så stol över min baby bro!!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “THOSE SUMMER DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här