Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:28 | May 12, 2016

THOSE SUMMER DAYS

UNCATEGORIZED 2
errday_ablick1errday_ablick3errday_ablick7errday_ablick19errday_ablick2errday_ablick8errday_ablick6errday_ablick9

 

EVERYDAY RANDOM

 

I promised you guys more everyday random from now on – so here it is! I still have a lot of photos to show you from Mexico but I think it’s good to blend them with the photos I take now – right? Started my day with a workout at Fightbox with Julia. I’m dead right now! But I love to workout in the morning – you get up early and have the entire day to do other stuff on. I still have a lot of work to do so I’m going to bring my laptop to a coffee shop close by and work. Later on i’m meeting up with Emil to buy some new flowers to our apartment. All of our flowers died when we went away to LA and Mexico haha. Julian is releasing his bag tomorrow so tonight I’m going to Molino Pr for the launch of it! I’m so proud over my baby bro!!

_____________________________________________

Jag lovade att visa er mer everyday randoms igen nu – så nu kör vi! Jag har fortfarande massor bilder från Mexico att visa er men tänkte att jag blandar lite med fotona jag tar nu, de blir nog bäst så – eller hur? Började dagen med träning tillsammans med Julia på Fightbox. Jag är så död nu! Men jag älskar att köra tidigt på morgonen så man kommer upp tidigt och dessutom har hela dagen framför sig sen. Jag har fortfarande en del jobb att stå i så jag ska ta med mig min laptop och sätta mig på ett närliggande café och jobba. Senare sen ska jag möta upp Emil för att köpa blommor hem till lägenheten!Alla våra blommor dig när vi reste runt i LA och Mexiko haha. Julian släpper sin väska imorgon också så ikväll har en en releasefest hos molino pr som jag ska gå på :) så stol över min baby bro!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “THOSE SUMMER DAYS”

 1. Elena on

  Those days are just the best days of the year! <3 Love the photos! And you are sooo right about work out in the morning! I just looove it to get up at 7 and work out so I am done at 8 and have still the entire day to do other stuff! <3
  Puss from Germany
  Elena
  ____________________________
  http://saintjeans.de/

  Reply
 2. Emma on

  En jättekonstig fråga kanske, men vad använder du för solskydd (märke, spf) när du är utomlands? Du blir alltid sådär härligt brun! :)

  Reply
  • angelicablick on

   Hehe, nejdå :) oj, inge speciellt – tar de som finns hemma eller som mina vänner har! De handlar nog mer om sitt egna pigment tror jag :)kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.