Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:49 | May 13, 2016

  IVY PARK

  ivypark_ablick2ivypark_ablick8ivypark_ablick6ivypark_ablick1ivypark_ablick3

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _SHORTS FROM IVY PARK_SNEAKERS FROM ADIDAS_
  _HOODIE FROM BIKBOK_BACKPACK OLD FROM ASOS_

   

  GOOODMORNING! How are you? I can’t believe that the weather is still awesome. It makes me so happy! Well well, here is a look that I wore the other day – a really chill one. But I’ve promised you to show you even the chill or the “boring” ones too. I managed to get a hold of some of Beyonces Ivy Park clothes when I was in LA and I’m so happy about that. I don’t think they sell ’em here in Sweden. Does anyone know if they do? Hollah at me if you know. Wearing my new sneakers too. I promised myself NOT to buy anymore sneakers but then I saw these and I just had to haha..

  ___________________________________________

  GOOOOOD MOOOORGOOON! Hur mår ni? Kan inte fatta att vädret är såhär magiskt. Gör mig så glad! Men men, här är en look jag bar förra veckan – en slapp en. Men jag har ju lovat er att visa er även de slappa och de “tråkiga” looksen med. Lyckades norpa åt mig lite av Beyonces Ivy Park plagg när vi var i LA och de är jag glad för. Vet inte om de säljs här i Sverige… tror inte de. Vet någon av er om de gör de? Hollah at me om ni vet. Hade på mig mina nya sneakers med. Lovade mig själv att inte köpa mer sneakers men sen såg jag dessa och då var jag bara tvungen haha…


  28 kommentarer  28 kommentarer om “IVY PARK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här