Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:54 | May 13, 2016

  PLAYA PARAISO

  Processed with VSCOcam with a5 preset

   

  TULUM // BIKINI FROM TRELIKA, HERE

   

  Ah, look at that water! It’s amazing! Miss Mexico a lot – I really wanna go back :) Okey, so it’s finally friday and I love that the weekend is here. Tonight I’m going to celebrate Lisa first and then move on to Ingrid. I double booked and I hate when that happens haha.. But I’ll make it work! What are you guys doing tonight?

  ________________________________________

  Åh, kolla vattnet! Så magiskt! Saknar Mexiko som fan – vill tillbaka :) Okej, så det är äntligen fredag och jag älskar att helgen är här. Ikväll ska jag först fira Lisa innan de är dags att dra hem till Ingrid. Råkade dubbelvika mig ikväll och jag hatar när de händer haha.. Men jag får lösa de! Vad ska ni göra ikväll?


  10 kommentarer  10 kommentarer om “PLAYA PARAISO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här