Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:53 | May 14, 2016

  80% OFF NLY BRANDS

  pinknelly

   

  ADLINKS: 1.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

   

  Nelly.com has up to 80% off on some of their NLY brands right now :) The campaign starts today and ends 17/5! I’ve picked out four of my fav dresses and I can see a pattern here.. nude/pink is a fav! Really like no 1 and 2. Go to the campaign HERE ♥ HAPPY SHOPPING!

  _________________________________________

  Nelly.com har upp till 80% av på deras NLY brands just nu :) Kampanjen startade idag och slutar 17/5! Jag har valt ut några av mina favoritklänningar och jag kan se ett mönster här.. nude och laxrosa! Gillar verkligen nr 1 & 2. Klicka HÄR för att komma till kampanjen ♥ HAPPY SHOPPING!

  -In collab with NELLY


  5 kommentarer  5 kommentarer om “80% OFF NLY BRANDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här