Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:27 | May 14, 2016

  POWDER PINK

  pinkdress_angelicablick2pinkdress_angelicablick4

   

  SNEAP PEEK / DRESS – HERE (adlink)

   

  Had a really fantastic evening yesterday at Ingrid’s place :) I was supposed to swing by Lisa too, but I got too tired so I went home after Ingrid’s pre-party. I woke up pretty early today and I’ve been cleaning the apartment a bit, done some laundry and now I’m drinking coffee watching the news. Finally saturday again and I love that I don’t have any plans really.. I don’t know what I feel like doing today haha. Maybe watch Eurovision? I usually don’t watch Eurovision but maybe I should see it tonight now when it’s in Sweden :) Are you guys going to watch it?

  ___________________________________________

  Hade en härlig kväll igår hemma hos Ingrid :) Jag skulle åkt förbi Lisa med, men blev så himla trött efter förfesten hos Ingrid så jag åkte hem istället. Vaknade ganska tidigt idag och har sen dess städat lite hemma, tvättat och nu sitter jag och dricker kaffe och kollar nyhetsmorgon. Äntligen lördag igen och jag älskar att jag inte har några planer direkt.. vet inte alls vad jag är sugen på att göra idag. Kanske se Eurovision? Jag brukar inte kolla på det alls, men man borde kanske titta på de nu när de är i Sverige :) Ska ni kolla på det ikväll?


  23 kommentarer  23 kommentarer om “POWDER PINK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här