Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:24 | May 15, 2016

POWDER PINK II

LOOK OF THE DAY
pinkdress_angelicablick11pinkdress_angelicablick9pinkdress_angelicablick12pinkdress_angelicablick2pinkdress_angelicablick12(1)pinkdress_angelicablick10

 

 

PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS:
_DRESS FROM NLY BY LISA OLSSON, HERE_SHOES FROM RIVER ISLAND_
_BAG FROM ZAC POSEN, HERE_NECKLACE FROM DREAM BIG_WATCH FROM LARSSON&JENNINGS_

 

Laying sick in bed. Gotta love those daaaayz – right? I usually love sundays but today is not a good day at all. Hate being sick.
But one thing that I do like, is this outfit that I wore just a day ago :) Someone wrote to me saying that they didn’t like that I post “old” photos – meaning like the photos from LA and Mexico since I’m not there anymore. But the thing is that – I took SOOO much photos there, and ofc I wanna share them with you! Since I got back home I’ve mixed the photos from my trip with photos that are from now :) so, my question is: should I not show you the pictures from Mexico at all from now on and just publish stuff that’s from now? Or do you guys want me to show you the pictures from Mexico? LOVE

___________________________________________________

Ligger helt död och sjuk i sängen. Älskar dom dagarnaaaa – eller hur? Brukar älska söndagar men inte när man är sjuk. Hatar de. Men en sak jag gillar är den här looken som jag bar för någon dag sedan :) någon skrev att hon inte gillar när jag postar “gamla” bilder – och då menade hon tex bilderna från LA och bilderna från Mexiko eftersom jag inte är där längre. Men saken är ju den att jag fotade så sjuuukt mycket där så jag hade/har så jäkla mycket material att visa er därifrån.  Sen jag kom hem har jag ju blandat mina resbiler med bilder från de som händer just nu :) men min fråga är: ska jag sluta visa er bilderna som jag har kvar från Mexiko och bara visa er de som händer nu? eller ska jag fortsätta lägga upp osedda bilder från mexiko? LOVE

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

45 Responses to “POWDER PINK II”

 1. Daniella on

  Älskar den nyansen av rosa så fin :)
  Jag tycker du ska lägga ut de bilder du vill lägga ut, jag personligen gillar att läsa dina inlägg med bilder som är gamla, det spelar ingen roll för mig, bara kul att kolla på liksom :D
  Krya på dig!

  Reply
 2. Mia on

  You Can upload what ever you like, i mean its your blog, thats why we read it, but i have to agree a bit with the girl who wrote, its not that it not okey that you upload “older” Photos, its just that i kind of feel that your blog is not that personal, its kind of hard keeping up with you, the best way to solve it is by adding some text to your pictures like Kenza does for example. “Here you have a look from the other day, altthough i’m doing blblablabal today” If you know what i mean. You have an tendency to upload older Photos without any text hehe

  Reply
  • Kathy on

   exactly! but let’s face it, Kenza is one of the very few (swedish) bloggers who actually share personal stuff.. and whenever she doesn’t that much, people start critisising her..

   Angelica,your blog would be much better if you put more effort to the readers and not the clothing brands/ads, simple as that :)

   Reply
 3. Belen on

  You could do a post with a few of the looks of your trips, instead of posting several blogs with a different look per blog. It would be less repetitive. Just muy opinion!

  Reply
 4. Sonvas on

  Giiirl I can’t deal with these photos… You, your outfit and the location are just way too stunning!!
  I don’t mind if you post older photos and of course I want to see all of the amazing photos you took from your trip even though you are already at home. It doesn’t matter at all where you are at the moment :)

  http://sonvas.blogspot.fi

  Reply
 5. My Johansson on

  Fortsätt blanda! Jag tycker personligen att det blir intressantare när du varierar inläggen så mycket som möjligt :)

  Dina ögon är förresten sjuka på sista bilden?

  Reply
 6. Amanda on

  I looove your travel pictures, they inspire me very much! i love to read your blog and follow your instagram :-) so keep on posting, hehe!

  Reply
 7. jenaly on

  Seriously, if those people knew how much work it is to have to edit all the photos and make blogs posts while still having a life then they would be okay with “old” photos. I love seeing all your photos no matter when they are from!!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 8. Ewa on

  That’s sad and unfair. I like your new and older photos, trips, outfits, adventures and thoughts. Don’t change your blog. I understand you perfectly. You travel a lot. You have thousands of photos. Thanks for sharing. I want to go to Mexico some day. I agree – you blog, your rules. Don’t worry so much. Hugs.

  Reply
 9. Isabella on

  Har också stört mig lite på det faktiskt. Man blir lite förvirrad. Jag tycker absolut du ska lägga upp alla bilder från tex Mexico men gör då enstaka inlägg med rubriker som tex mexico del 3, så du inte blandar ihop dagens vardagliga text med bilder från några veckor sen, blir väldigt rörigt då.

  Din blogg är på topp annars, love it!
  XOXO

  Reply
 10. Johanna on

  Älskar outfiten! :D Och dörren!! :) Jag gillar resebilder men kanske med lite mer text så att vi vet vad det är vi ser? Inte bara “Mexico” eller “Tulum” utan mer beskrivande så att vi hänger med trots att du inte längre är i t ex Mexico :) Det är ju fina bilder! :)

  Reply
 11. Mary on

  That’s really ridiculous.i love all of your photos and i wanna see your travelling pictures too.You travel so many beautiful places and we get to see those places with you.And i think your blog is very personal, you always write your daily routine so i really enjoy your blog Angelica.Keep up the good work:)

  Reply
 12. Sigg on

  Dine rejsebilleder er både smukke og spændende – også selvom de er “gamle”. Jeg synes de er noget at det bedste ved din blog.

  Reply
 13. Sag on

  Jag älskar att du blandar, men jag håller faktist lite med tjejen som skrev det. Ibland bara för att det tar sån lång tid innan du visar outfitsen så det känns lite som det är lönt. Men du har ett liv och det tar tid att edit det förstår jag. Men kör på vad du vill, det här är bara mina två cent! :)

  Reply
 14. Petra on

  Men JAAAA, “resefoton” är ju så fina och intressanta så jag vill ännu se massor från både LA och Mexico!

  Reply
 15. Christine on

  Reisebildene dine er fantastiske, så syns absolutt ikke du burde slutte å vise de! Vil ikke gå glipp av noen haha :)

  Reply
 16. Marcia Lane on

  The picture is so beautiful, everything about it, including the door in the background. Yes, most definitely show us pictures from your trips and adventures that have not been posted yet.

  Reply
 17. Johanna on

  Ja, är du inte kvar där längre är det ingen mening att fortsätta publicera bilder pga man redan sett liknande material. Man tröttnar och blir förvirrad av det, hur fina bilderna än må vara.

  Det var faktiskt därför jag slutade läsa din blogg, men bra att du efterfrågar detta :-) bättre med nytt material på en blogg man vill följa dag till dag utan massa TBs.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.