Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:30 | May 16, 2016

BLUE DENIM & TASSELS

LOOK OF THE DAY
bluedenim_angelicablick11bluedenim_angelicablick7bluedenim_angelicablick14bluedenim_angelicablick8bluedenim_angelicablick15bluedenim_angelicablick10

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
_KNIT FROM ASOS, OLD_BAG FROM ZARA_
_SHOES FROM JENNIE-ELLEN, HERE_TROUSERS FROM URBAN OUTFITTERS_

 

These shoes are just too funny! I think they are awesome and funny at the same time :) next time I’ll for sure match them with ankle-long highwaisted jeans and a white shirt. Hopefully next time it will be easier to take photos too! The light was so bad today and we only managed to get like three picture when the sun was shining haha. Can you guess which pictures haha? Anyway, I’m back home again – working. André and I were supposed to got to IKEA to buy some stuff for the apartment but both of us where to tired to go. So now he’s laying in bed with his laptop and I’m sitting here by our kitchen table. I’m thinking about showing you guys some more photos of our crib. Would you like to see some more? :)

__________________________________________

Dom här skorna är ju bah för roliga! Jag tycker att dom är både snygga och roliga :) nästa gång ska jag matcha dom med ankelkorta, höga jeans och en vit skjorta. Hoppas på att de är lättare att fota nästa gång med! Ljuset var katastrof idag så vi lyckades typ bara pricka in 3 bilder med härligt ljus haha. Kan ni se vilka kanske? haha. Aja, nu är jag tillbaka hemma igen – och jobbar. André och jag skulle egentligen dra till IKEA senare idag men vi båda är alldeles för trötta för de. Så nu ligger han i sängen och jobbar från sin laptop, och jag sitter i köket och jobbar. Funderar på att visa er mer bilder från vår lägenhet – skulle ni vilja de? :)

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “BLUE DENIM & TASSELS”

  1. Anonym on

    Det skulle vara så guld värt om du ville dela med dig av vilket program du redigerar bilderna i samt vad du brukar ändra på. Förstår om du vill hålla din tvist för dig själv men om du bara berättar vad du brukar göra och vart ;) är också nyfiken på hur du får in en “fake sol” i vissa bilder? Alltså det gula lysande skenet som ser ut att komma från solen hehe fast det egentligen inte finns någon ;) Kram på dig! (beundrar alla dina bilder så sjukt) ;)

    Reply
  2. Jasmin Kuusiniemi on

    Yaass it would be awesome to see pics from your apartment (from a girl who is moving to her first onw apartment and desperately needs inspiration haha)!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.