Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:30 | May 16, 2016

  BLUE DENIM & TASSELS

  bluedenim_angelicablick11bluedenim_angelicablick7bluedenim_angelicablick14bluedenim_angelicablick8bluedenim_angelicablick15bluedenim_angelicablick10

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _KNIT FROM ASOS, OLD_BAG FROM ZARA_
  _SHOES FROM JENNIE-ELLEN, HERE_TROUSERS FROM URBAN OUTFITTERS_

   

  These shoes are just too funny! I think they are awesome and funny at the same time :) next time I’ll for sure match them with ankle-long highwaisted jeans and a white shirt. Hopefully next time it will be easier to take photos too! The light was so bad today and we only managed to get like three picture when the sun was shining haha. Can you guess which pictures haha? Anyway, I’m back home again – working. André and I were supposed to got to IKEA to buy some stuff for the apartment but both of us where to tired to go. So now he’s laying in bed with his laptop and I’m sitting here by our kitchen table. I’m thinking about showing you guys some more photos of our crib. Would you like to see some more? :)

  __________________________________________

  Dom här skorna är ju bah för roliga! Jag tycker att dom är både snygga och roliga :) nästa gång ska jag matcha dom med ankelkorta, höga jeans och en vit skjorta. Hoppas på att de är lättare att fota nästa gång med! Ljuset var katastrof idag så vi lyckades typ bara pricka in 3 bilder med härligt ljus haha. Kan ni se vilka kanske? haha. Aja, nu är jag tillbaka hemma igen – och jobbar. André och jag skulle egentligen dra till IKEA senare idag men vi båda är alldeles för trötta för de. Så nu ligger han i sängen och jobbar från sin laptop, och jag sitter i köket och jobbar. Funderar på att visa er mer bilder från vår lägenhet – skulle ni vilja de? :)

   


  20 kommentarer  20 kommentarer om “BLUE DENIM & TASSELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här