Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:21 | May 17, 2016

BREAKFAST MEETING

UNCATEGORIZED 2
breakfast_meeting3breakfast_meeting1breakfast_meeting2

 

BREKFAST MEETING & PLANING

 

Had a really good start this morning :) I woke up at 7, drank coffee, woke up André and then went off to my meeting at Strandvägen 1. Fun things coming up guys! Can’t wait to share it with you! I ate the oatmeal and it was so good. I usually make oatmeal for breakfast since it’s so easy to do it and it’s healthy. I like to put blueberries and raspberries on top but I would like to have some advice from you guys on what else is good to have on. What do you like to put on your oatmeal? Anyway, back to work for now before it’s time to go to Marre at Bangs :) I really need to freshen up that boring hair of mine. I’m so tired of it! I still haven’t decided what I really want to do with it..

_________________________________________

Började dagen på ett sjukt bra sätt :) vakna vid 7, drack kaffe, väckte André och stack sen på frukostmöte vid Strandvägen 1. Massa roliga saker som händer!Ska bli kul att få berätta sen! Jag käkade havegrynsgröten där och den var sjukt god. Jag brukar faktist käka gröt till frukost eftersom de är fett lätt att göra och sen är de ju nyttigt med. Brukar toppa med blåbär och hallon, men vore kul om ni hade lite tips på annat man kan ha på? Har ni några tips? Aja, är tillbaka vid laptopen för jobb innan jag ska iväg till Marre på Bangs och fixa frissan :) Behöver fräscha upp de som fan! Är så trött på mitt hår nu. Har inte riktigt bestämt mig ännu vad jag ska göra tillslut med håret..

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

54 Responses to “BREAKFAST MEETING”

 1. Kathy on

  I always liked how healthy oatmeal is but never got to finish my plate haha the texture is just bad! But peanut butter is yummy on top xx

  Reply
 2. Ewa on

  Nice place and healthy food. I love breakfasts. I like to add a little tehina to oatmeal and muple syrup, it taste like with halvah and is creamy. Kram :-)

  Reply
 3. Alex on

  Min farmor lärde mig en gröt som är god och sjukt nyttig! Först kokar du gröt som vanligt i kastrull, släng ner en liten klick kokosolja krydda sedan med gurkmeja och mald svartpeppar (svartpeppar gör att kroppen kan ta upp gurkmejan lättare typ) rör om och hacka ner dadlar. Servera med någon växtbaswrad mjölk :)

  Reply
 4. Una Davidsdottir on

  I love love love my otameal with cinnamon, chia seeds, apples and little bit of honey on top! Perfect start of the day with a cup of coffee ofcourse :)

  p.s love your blog <3

  Reply
 5. Sofia on

  Jag som på senaste tiden tänkt att ditt hår är snyggare än någonsin just nu! Men det nya blir säkert jättebra också. Jag kommenterade för ett tag sedan och frågade om tips på handväskor. Jag söker en som funkar i alla lägen och alla säsonger. Vad ska jag leta efter tycker du? Har du några tips? Kram

  Reply
  • angelicablick on

   Tycker du?? oj tack! slutat styla de så mycket nu för tiden.. kanske är de? färgen var dock fett urtvättad och tråkig!! oj, svårt.. priskalss? kram

   Reply
 6. Amanda on

  Jag brukar ha äpplemos och kanel på min havregrynsgröt :)
  Tycker att ditt hår är jättefint som det är nu! :D

  Reply
  • angelicablick on

   låter gott! äppelmos kan jag äta iaf – för då är äpplena kokade :) är allergisk mot de annars! tack <3

   Reply
 7. Sofia on

  Menade btw inte att vara dryg men tror aldrig kommentaren kom fram då eller så va det jag som tappade bort i vilket inlägg jag frågat :( om väskor

  Reply
 8. Marianne on

  Love the first pic of you! :) I put cottage cheese and banana always on my oat meal, I can’t get up without it :D xx

  Reply
 9. Andrea Ahlström on

  Hej!

  Tips gällande gröten är att mosa en halv banan i färdig gröten och toppa med andra bananhalvan skivad, jordnötssmör (bästa!), soya-eller mandelmjölk och kanel. Gott i gröten är även då bär, honung, gojibär, olika frön och tärnad mango/persika.

  Enjoy!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.