Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:20 | May 18, 2016

BALAYAGE

UNCATEGORIZED 2
hår, bangs by marre, stylin, frisör i stockholmhår, bangs by marre, stylin, frisör i stockholm

 

IN THE MAKING

 

So I told you guys that I was really tired of my hair, so I needed to do something with it ASAP. Marre helped me out at Bangs by Marre and I have to say – WOW! I’m so happy about the result! We didn’t do a big change but it made a big lift for my hair, that’s for sure. I did a balayage with a colder tone on my very flat and boring blonde hair. This gives the hair a more beach-feeling to it and gives the hair life! Next time I’m going for even a darker color I think so the balayage is going to show even more. But yes, I’m so happy about the result! I’ll show you later on my blog how it looks :)

_____________________________________

Så, jag sa ju att jag var fett trött på mitt hår, så jag behövde göra nått ASAP. Marre på Bangs by Marre hjälpte mig och jag måste bara säga – WOW! Jag är fett nöjd med resultatet! Vi gjorde inte en superförändring men de gjorde en stor skillnad på håret. De kan jag säga! Jag körde på en balayage med en kallare ton på mitt ganska platta, blonda hår. Det ger håret en mer beachig-look och mer liv! Nästa gång ska jag köra en aning mörkare i botten för mer effekt. Men ja, jag är fett nöjd med resultatet! Tänkte visa er resultatet senare på bloggen :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

4 Responses to “BALAYAGE”

  1. Emma on

    Vad har hänt med dina texter egentligen? Förr skrev du väldigt bra texter som faktiskt hade betydelse men idag vet jag inte vad som hänt. Väldigt mycket de istället för det som det ska vara… samt “fett” i var och varannan mening.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.