Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:05 | May 18, 2016

  FOUNTAIN

  OUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfitOUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfit

   

  PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS:
  _TOP FROM ASOS, SIMILAR HERE_SANDALS FROM ADIDAS, HERE_BAG FROM PHILLIP LIM_
  _COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_TROUSERS FROM LINDEX_BELT FROM FAITHFUL THE BRAND_

   

  An all creme/white look :) wore this the other day but didn’t take photos of it – so I wore it today again haha! Started my day with a meeting at rmpr, picking out my look for the King gala on friday. I picked out two dresses and a jumpsuit so I’ll see which one it’ll be. After my meeting I went to Urban Deli for their yoga event with the best Josefine! She was our instructor in Costa Rica ( doing a post about this tomorrow! ). Drank coffee in the sun with Fang after that and since then I’ve just been working on my laptop with some upcoming posts. Tonight I’m going to Mnek’s show at Kåken :)

  ____________________________________________________

  En helvit/creméfärgad look :) bar samma look häromdagen men tog inga bilder på den – så bar samma idag haha! Började dagen med möte hos RMPR och så plockade jag ut min look inför Kinggalan på fredag. Valde två klänningar och en jumpsuit så får jag se vilken jag tar sen. Efter mötet stack jag till Urban Deli för deras yogaevent med bäsa Josefine! Hon var vår instruktör i costa rica ( ska göra en post om de imorgon!). Drack sen kaffe med Fang i solen innan jag fortsatte jobba vid datorn. Ikväll ska jag på Mnkes spelning på Kåken :)


  16 kommentarer  16 kommentarer om “FOUNTAIN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här