Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:54 | May 19, 2016

  GALA OUTFIT

  rmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholmrmpr presskontor i stockholm

   

  AT RMPR SHOWROOM

   

  Went by RMPR yesterday to pick out my gala outfit – you can see a sneak peek of it hanging over the chair :D The gala is tomorrow! But first off tomorrow is a boat cruise to Sandhamn with a lot of nice people :) I think it’ll be so amazing since the weather is going to be nice! I’ll bring my camera – I promise! PS. Notice my hair :D I’m so happy about the result!

  _________________________________________

  Svängde förbi RMPR igår och plockade min look inför galan imorgon – ni ser en sneak peek på den hängandes över stolen :D Pepp för imorgon! Men först ska vi på en liten båttur till Sandhamn med massa härliga människor :) kommer nog bli sjukt härligt eftersom vädret ska vara bra! Kommer ta med min kamera – de lovar jag! PS. Lägg märke till håret :D så nöjd med resultatet!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “GALA OUTFIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här