Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:05 | May 19, 2016

LEATHER JACKET

LOOK OF THE DAY
skinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögon

 

PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS:
_LEATHERJACKET FROM ZARA, SIMILAR HERE_TROUSERS FROM GINA TRICOT_
_LOAFERS FROM HENRY KOLE, HERE_BAG FROM CHANEL_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
_TOP FROM H&M, SIMILAR HERE_

 

Thursday ( hahaha wrote friday first.. lol) ! Time for me to get going to Ingrid :) I have no meeting this morning so I booked a long lunch with her. But first I’m going to swing by her to hang out a bit before we have lunch. Later on I’m having a really fun meeting with a girl you might heard of before in my blog – Elin Kero! Wie! More about that later :) Okey, so let’s talk about all these planes that goes missing… have you heard about that plane from Paris to Egypt?! I’m so scared of flying and that doesn’t make it better!! I’m flying on sunday and I’m scared af. It seems like a lot of planes goes missing these days.. don’t you agree? Ugh.. We talked about the Bermuda triangle the other day too.. that shit is scary for real! Does anyone know more about that and can tell me more about it? I’m fascinated about things like that but also horrified!

_______________________________________

Torsdag ( hahaha skrev fredag först.. lol!) ! Dags att dra till Ingrid :) Jag har inga möten på morgonen så jag bokade en härlig lunch med ingrid. Men först ska jaghem till henne och bara chilla. Senare sen ska jag på ett sjukt härligt möte! Ska ha möte med en tjej ni säkert hört om tidigare här i bloggen – Elin kERO! Wie!Men mer om de senare :) Okej, kan vi snälla snacka om de där planet som försvann imorse.. planet från Paris till Egypten?! Jag är fett rädd för att flyga och detta gör de inte bättre!! Jag ska flyga på söndag och jag är sjukt rädd. Känns som att de är väldigt många plan som bara försvinner/krashar nu för tiden.. håller du inte med?Usch.. vi prata om Bermuda triangeln med häromdagen.. de är fan jäkligt läskigt! Vet ni nått mer om just bermuda triangeln? Jag är fascinerad av de samtidigt som de är så läskigt!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “LEATHER JACKET”

 1. Elena on

  Where did you take those photos? The shots are absolutely amazing and you look stunning! <3
  Well yes.. you are definitely right.. but there are soooo many planes and so less that are going missing that you really don't have to be scared! It is such 100000000 times more likely that you have a caraccident, than that you plane is gonna get missed…
  Puss:)
  Elena
  _______________________________
  http://saintjeans.de/

  Reply
 2. Jenny on

  Hej Angelica!
  Jag har läst din blogg i flera år och tycker alltid du lägger upp fina och inspirerande bilder! Så tråkigt att läsa att du är flygrädd. Jag arbetar som trafikpilot på Ryanair och i hela världen görs det ungefär 100 000 flygningar per dag. Med det sagt är det extremt liten risk att något skulle hända det flygplan du är på. Flyga är ett väldigt säkert sätt att resa på även om det händer några olyckor per år och de får väldigt stor uppmärksamhet eftersom det ofta är många människor som förolyckas samtidigt. Om du skulle ha några frågor om sånt som gör dig flygrädd får du gärna höra av dig om jag skulle kunna hjälpa :) kram till dig <3

  Reply
 3. Lucie on

  Angelica, tell me one secret. Do you and your photographers use lights for shoots / retouching a bit as well or you are just naturally so beautiful!!!:D
  Amazing picture!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.