Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:05 | May 19, 2016

  LEATHER JACKET

  skinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögonskinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögon

   

  PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS:
  _LEATHERJACKET FROM ZARA, SIMILAR HERE_TROUSERS FROM GINA TRICOT_
  _LOAFERS FROM HENRY KOLE, HERE_BAG FROM CHANEL_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _TOP FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  Thursday ( hahaha wrote friday first.. lol) ! Time for me to get going to Ingrid :) I have no meeting this morning so I booked a long lunch with her. But first I’m going to swing by her to hang out a bit before we have lunch. Later on I’m having a really fun meeting with a girl you might heard of before in my blog – Elin Kero! Wie! More about that later :) Okey, so let’s talk about all these planes that goes missing… have you heard about that plane from Paris to Egypt?! I’m so scared of flying and that doesn’t make it better!! I’m flying on sunday and I’m scared af. It seems like a lot of planes goes missing these days.. don’t you agree? Ugh.. We talked about the Bermuda triangle the other day too.. that shit is scary for real! Does anyone know more about that and can tell me more about it? I’m fascinated about things like that but also horrified!

  _______________________________________

  Torsdag ( hahaha skrev fredag först.. lol!) ! Dags att dra till Ingrid :) Jag har inga möten på morgonen så jag bokade en härlig lunch med ingrid. Men först ska jaghem till henne och bara chilla. Senare sen ska jag på ett sjukt härligt möte! Ska ha möte med en tjej ni säkert hört om tidigare här i bloggen – Elin kERO! Wie!Men mer om de senare :) Okej, kan vi snälla snacka om de där planet som försvann imorse.. planet från Paris till Egypten?! Jag är fett rädd för att flyga och detta gör de inte bättre!! Jag ska flyga på söndag och jag är sjukt rädd. Känns som att de är väldigt många plan som bara försvinner/krashar nu för tiden.. håller du inte med?Usch.. vi prata om Bermuda triangeln med häromdagen.. de är fan jäkligt läskigt! Vet ni nått mer om just bermuda triangeln? Jag är fascinerad av de samtidigt som de är så läskigt!

   


  26 kommentarer  26 kommentarer om “LEATHER JACKET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här