Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:49 | May 20, 2016

Workout: Thai boxing

IN COLLAB WITH,WORKOUT

 

THAIBOXING

Time for the second episode with Mårten Nylén in collab with Lindahls Kvarg! In this episode we’ll go through the tecniques in thai boxing and to simple series. I just want to add that I don’t think I’m a pro but I want to get better and better :) and I believe in myself! it takes a lot of time to learn the tecniques in thai boxing but that’s exactly what I want to do. My goal is to get better and to fight in a match. I’ll get there! I love thai boxing :) so, more episodes coming up. Until then, read more about it HERE ♥

__________________________________

Dags för andra avsnittet med Mårten Nylén i samarbete med Lindahls kvarg! I detta avsnitt går vi igenom grunderna på thaiboxningen och kör lite enkla serier. Vill tillägga att jag absolut inte är ett proffs, men jag VILL bli bättre :) teknik är fett svårt i thaiboxning och det krävs mycket jobb med de. Men de kommer! Jag tror på mig själv jättemycket när de kommer till detta! Längtar tills jag är tillräckligt bra för att kunna gå match – för de är målet. Älskar thaiboxning! Mer avsnitt kommer. Tills dess kan ni läsa mer HÄR

-In collab with Lindahls Kvarg

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “Workout: Thai boxing”

 1. F on

  Bra jobbat! ser riktigt bra ut, ett tips är att hålla handskarna på kinderna och inte så högt som du tenderar att göra, då skyddar du sidan av kroppen med dina armar för eventuella kickar från motståndaren :D Kör hårt!

  Reply
 2. M on

  Alla har varit nybörjare en gång eller hur? Man måste börja någonstans. Men frågan är varför du har utsläppt hår? Känns sjukt oseriöst.

  Reply
 3. Fii on

  I just can’t help that for me it looks so ridiculous that you’re doing boxing with so much make-up and also hair on point! :p Otherwise looks awesome!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.