Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:59 | May 22, 2016

  BRONZED

  COSTUMEMADE4COSTUMEMADE5

   

   

  _JACKET AND TROUSERS FROM COSTUME MADE_SHOES FROM RIVER ISLAND_
  _BAG FROM CHANEL_NECKLACE FROM DREAM BIG_

   

  We snapped these photos real quick outside of the King gala :) this is the look I wore! A golden, bronzed, shiny suit. The jacket was way too big so I tied it around my stomach – I think it looks nice! The only thing is that the fabric is so sensitive so after sitting in my taxi it got a bit wrinkly haha.

  _______________________________________________

  Tog dessa bilder sjukt snabbt utanför King galan :) såhär såg jag alltså ut! En gyllene,bronzad, glansig kostym. Jackan var sjukt stor så då knöt jag den runt magen istället – jag gillart! De enda är att tyget är så fint så efter att ha suttit i taxin en stund så blev de skrynkligt haha.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “BRONZED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här