Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:16 | May 22, 2016

  SANDHAMN

  sandhamn_briska3sandhamn_brisk1sandhamn_briska5sandhamn_briska2sandhamn_briska4sandhamn_briska6sandhamn_briska7sandhamn_briska8sandhamn_briska9

   

  SANDHAMN BY BOAT

   

  Went on this lovely event the other day with Briska and I have to say it was really nice! We went on a boat to Sandhamn, had lunch and just enjoyed the sun. I snapped some photos from the day :) Filippa and I are at the airport now, waiting for our flight to take us to Malaga! One week of  workout, sun and fuuuuun ( that rhymed haha ). As I told you, Fightbox are having a bootcamp over there :) Even tho the weather is good in Sweden, it’s going to amazing to go to Marbella for a week of really good weather. Talk to you in a while!

  ____________________________________________

  Åkte på ett sjukt härligt event häromdagen med Briska! Vi åkte med båt ut till Sandhamn där de bjöds på lunch och sol. Fotade lite bilder från dagen :) Nu sitter jag och Filippa på Arlanda och väntar på att flyget ska ta oss till Malaga! En vecka av träning, sol och roligheter ( rimmade inte på svenska insåg jag nu.. men på engelska haha!). Som jag berättat innan, så är det Fightbox som har bootcamp där :) Även fast vädret är nice hemma så ska de bli jätteskönt att vara i Marbella och softa i de varma vädret. Hörs om en liten stund!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “SANDHAMN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här