Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:54 | May 23, 2016

EVERYDAY, EVERYDAY

EVERYTHING
YOGA I STOCKHOLMMODEBLOGGAREMAT I STOCKHOLMSTOCKHOLMS SLOTTKINGGALANRESTURANG I STOCKHOLMYOGA I STOCKHOLMKINGGALANURBAN DELI STOCKHOLMSOMMAR STOCKHOLM

 

EVERYDAY RANDOM

 

First day in Marbella and at Fightbox bootcamp :) started our day with yoga and I can’t tell you how happy I feel to be doing yoga agin. Wow! It’s the best thing ever. After the yoga we had breakfast and now we are chilling at the pool. At 12.oo it’s time for our first workout! Can’t wait! I’m gonna bring my camera to the workout to take some photos to show you how it looks!

________________________________________

Första dagen i Marbella på Fightbox bootcamp :) började dagen med yoga och de känns så förbannat skönt att göra yoga igen. Wow! Älskar fan yoga. Efter passet så käkade vi frukost och nu ska vi softa vid poolen. Runt 12.00 kör vi igång med första träningspasset!Längtar! Jag ska ta med mig kameran bort med så ska jag fota lite under passet så ni får se hur de ser ut!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “EVERYDAY, EVERYDAY”

 1. Jennifer on

  Hej Angelica,
  du har säkert skrivit detta förut, men letat i din blogg och hittar inte de nu men vad exakt är de för ansiktsprodukter du använder? Din hy ser helt amazing ut. Undrar då såklart över sminkårodukter/märken osv.. Men även ansiktstvätt/krämer. Om du inte redan gjort det så borde du göra en tutorial med allt smink o visa upp då du sminkar dig så fint!
  Vore så glad om du tog dig tid o svara.
  Kram Jennifer

  Reply
  • angelicablick on

   Hej!! Jag har skrivit de innan men länge sen – ansiktsväg använder jag enbart Dermalogica :) bästa! i sminkväg är de olika! Har tipsat lite på snapchat innan men ska visa mer där och på bloggen – lovar! jag ska se till att fixa en tutuorial med :) kram fina!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.