Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:41 | May 24, 2016

  DRESS

  MARBELLAMARBELLAMARBELLAGINA TRICOT VÄSKAASOS KLÄNNINGNIKE SANDALER

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND – EDIT BY ME / CREDIT&ADLINKS
  _DRESS FROM JUST FEMALE, HERE_BLACK NECKLACE FROM RECLAIMED VINTAGE, HERE_
  _BAG FROM GINA TRICOT_SANDALS FROM ADIDAS, HERE_

   

  I wore this look on the boat to Sandhamn the other day but I want to share it with you in an whole outfit! It’s taken while the sun was going down, magical. We started our day with running.. one of my absolute worst things in life haha. I HATE running. HATE. I love to workout but when it comes to running long distances .. no thanks. I tried my best but ended up being so angry that I turned around and walked back home hahah. I’ve told you this before but I hate doing stuff that I’m bad at and that I don’t like. Well, at least I tried – right? Now it’s time for breakfast :)

  _______________________________________

  Hade på mig denna look på båten till Sandhamn men ville visa hela looken här! Dom togs när solen höll på att gå ner och de var fan magiskt. Vi började dagen idag genom att springa.. en av mina absolut värsta saker i livet haha. Jag HATAR att springa. HATAR. Jag älskar att träna men när de kommer till att springa långt… nejtack. Jag försökte mitt bästa men de sluta med att jag bara blev arg så då vände jag om och gick hem haha. Jag har ju sagt de innan men jag gillar inte att göra saker jag är dålig på och som jag inte gillar. Men men, jag försökte iaf – eller hur? Nu: dags för frukost :)


  38 kommentarer  38 kommentarer om “DRESS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här