Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:45 | May 26, 2016

  WORK WORK WORK

  workout marbellaträning i marbellaträning i marbellaträning i marbella

   

  WORK WORK WORK WORK WORK WORK

   

  Just got back from dinner with the rest of the group! We did a really high intensive workout and then we had dinner :) I love this! Emil and I are chilling outside of our room with our laptops, editing pictures. The rest is still at the restaurant drinking a beer. Yesterday when visiting the city center of Marbella we all went shopping and since Zara here is waaay cheaper than in Sweden I managed to buy a lot of stuff. He he he..

  __________________________________________

  Kom precis tillbaka från middag med gänget! vi körde ett hårt pass och sen käkade vi middag :) nu sitter jag och Emil utanför vårt rum med laptopsen och redigerar bilder. Resten av gänget är vid restaurangen och dricker öl! Igår när vi besökte centrum i Marbella så shoppades de en hel del.. Eftersom Zara här är så billigt i jämförelse med Sverige så blev de en hel del. He he he …


  14 kommentarer  14 kommentarer om “WORK WORK WORK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här