Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:37 | May 26, 2016

  ZOOM

  PINKWALL_ABLICK8 blue_angelicablick7 yellow_angelicablick6 whitelight_angelicablick5 ivypark_ablick3 pinkdress_angelicablick9 bluedenim_angelicablick10 OUTFIT, vita byxor, lindex byxor, vit outfit

   

  CLOSE UP / DETAILS

   

  Zoom it up! Time for the first real workout of the day for me :) I just finished a massage a couple of minutes ago and damn that was nice. He told me that I need to stretch more and that I need to put my shoulders back cause I work with my laptop a lot and makes my shoulders lean forward. Anyway, now I really need to get ready for my workout! talk to you in a while!

  _____________________________________________

  Zoomaaaa! Dags för min första träning idag :) avslutade nyss en sjukt bra massage och jäklar vad skönt de var. Han sa att jag måste bli bättre på att tretcha och att hålla mina axlarna bakåt eftersom dom ofta åker framåt när jag jobbar med min laptop osv. Aja, nu måste jag göra mig reda för träningen! Hörs efter de sen!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “ZOOM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här