Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:15 | May 27, 2016

  ORANGE

  FIRST & IFIRST & 1FIRST & IFIRST & I

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _DRESS FROM FIRST & I, HERE_SANDALS FROM H&M_
  _BAG FROM MARNI_

   

  The wifi don’t co-operate with me this morning, that’s why the update is so late! Sorry for that. Started the day like usual with training and then lunch before some of us girls headed down to a beach close by. I can’t believe that the days go by so fast! Wtf? soon it’s June and soon it’s december again haha. Right? Atm I’m longing for the fun stuff coming up this summer. Especially Biarritz and surf, way out west and going to the countryside with André. AND HÅKAN HELLSTRÖM ON THE 4TH! Are you going? what are your plans for this summer? :)

  ___________________________________

  Wifit ville inte riktigt samarbeta med mig imorse, de är därför jag inte bloggat förens nu! Sorry för de. Började morgonen som vanligt med träning och sen lunch efter de. Sen stack jag och några av tjejerna här ner till en strand som låg nära. Kan inte fatta att tiden går så fort! Wtf? Snart är det juni och sen helt plötsligt december igen haha. eller hur? Längtar så mycket efter alla roliga grejer i sommar. Speciellt Biarritz och surf, way out west och att hänga på landet med André. OCH HÅKAN HELLSTRÖM DEN 4:E! Ska ni gå? Vad ska ni annars göra i sommar?


  16 kommentarer



  16 kommentarer om “ORANGE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här