Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:00 | May 28, 2016

L.A ON TAPE

youtube

 

VIDEO FROM LA // FILMED BY ME CUT&EDIT BY LINUS ELIASSON

 

Yey! I promised you a while ago to do more youtube – and now it begins! i’m gonna start doing videos from my trips, my days and other fun stuff as tutorials, showing you what I just purchased and so on. What do you think about that? :) So, here is the first video. hope you like it! Please tell me more what you wanna see in upcoming videos. Just tell me :)

__________________________________________

Yey! jag lovade ju er för ett tag sen att göra mer youtube – och nu börjar de! Jag ska börja göra videos från mina resor, mina vardagar, roliga saker som tutorials och visa er tex vad jag köpt osv. Vad tror ni om de? :) Så, vad vill ni att jag ska visa/ dela med mig av i videos? berätta vad ni vill se :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

34 Responses to “L.A ON TAPE”

 1. Camilla on

  Love the video!! Where is the pink bomber jacket from that your friend is wearing? Anyone? :) Love it!! Camilla

  Reply
 2. Anonym on

  Vad/vilket du använder för smink när du sminkar dig och hur du gör ;)
  En tutorial på ditt magiska hår också hur du brukar locka/styla det typ.
  Fototips! Vad du brukar tänka på, favorit inställningar på kameran till olika tillfällen, över lag bara säga vad du brukar ändra på (inte exakt hur du gör, det förstår jag om du inte vill dela men bara nämna det du redigerar bilderna), visa hur du fixar in “fake sol” på en del bilder, osv. Hope you got it ;)
  Kram! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.