Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:39 | May 29, 2016

  BEACH CLUB

  beach clubdrinks in marbellabeach club

   

  AT BONO BEACH

   

  So, after all the hard work here we decided to go to a beach club, have some drinks and enjoy the sun. HAHAH.. yesterday was the only day with really bad weather. Ofc! I took these when the sun peeked through like 5 minutes but after this the clouds became dark and grey haha. Well we had a good time anyway. Today we’re leaving the camp to go to Marbella city :) we are gonna celebrate our friend Hannah today!

  ___________________________________________

  Så, efter all träning och slit så kände vi att vi ville belöna oss själva med lite beach club, drinkar och sol igår. HAHAHA… igår var även den enda dagen då solen inte lyste. Såklart! Jag tog dessa bilder snabbt när solen kikade fram i 5 minuter haha, sen blev molnen mörka och gråa. Men men vi hade de bra ändå! Idag ska vi lämna campet för att flytta till Marbella city :) vi ska fira vår kompis Hannah idag!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “BEACH CLUB”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här