Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:03 | May 30, 2016

  RANDOMS FROM MARBELLA

  fightboxmarbella bootcampmarbellaBibo resturantfightboxmarbella shoppingträning i marbella

   

  RANDOM FROM MARBELLA

   

  Workout, food and other fun stuff. We went to this amazing restaurant the other day called Bibo, ever heard of it? if you visit Marbella – eat there! The food was soooo good. Yesterday we started the day with going to Marbella and stayed the entire day at pyro beach to celebrate Hannah. After that we went home, slept for 30 minutes, got dressed, had some drinks on the balcony and then we went out partying all night, celebrating Hannah even more. Damn, I think we got home around 05.. haha. But we had lots of fun! In the end me and André were looking for food and we started joking with each other ( chased each other ) and while doing this the police pulls over cause they thought we were fighting hahahah! We laughed a lot. Now it’s time for us to get to the airport and go back home to Sweden!

  ________________________________________

  Träning, mat och annat heligt. vi kökade på Bibo häromdagen, en sjukt god resturang!! har ni hört talas om den? Om ni är i Marbella – käka där! Sjuuukt god mat. igår tog vi oss in till marbella och chillade mest hela dagen på Puro beach för att njuta av solen och fira Hannah. Efter de åkte vi hem, sov 30 min, gjorde oss iordning och drack en öl på balkongen. Efter de var de fest hela natten för att fira Hannah ännu mer. Shit, jag tror vi kom hem runt 05.. haha. Men vi hade sjukt kul! Slutade med att jag och André försökte hitta mat och under tiden skojade vi med varann ( jagade varann typ ) och då stannar polisen och tror att vi bråkar med varann haha. Vi skrattade en hel del efter sen! Nu ska vi dra till flygposten och hem till Sverige igen!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “RANDOMS FROM MARBELLA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här