Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:13 | May 31, 2016

  TEMPLE

  marbellamarbellamarbllamarbellamarbella

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND / EDIT BY ME
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON_BAG FROM ZARA_TOP FROM ZARA_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN_

   

  I’m hoooome! But sick. I didn’t feel good at all when me and Filippa boarded the pane yesterday. I got a sudden fever and felt really sick to my stomach. After getting of the flight and getting home I threw up and i’ve been feeling bad ever since. I don’t know if I have eaten something weird .. Anyway, now I’m back to normal update anyway!

  ______________________________________

  Jag är heeeeemmaaa! Men sjukis. Mådde inte alls bra igår när jag och Filippa skulle boarda planet. fick akut feber och kände mig sjukt illamående. efter att vi landat och jag kommit hem så spydde jag massa och har känt mig keff sen dess. Jag kanske har ätit nått skumt.. Aja, nu är jag iaf tillbaka med normal update!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “TEMPLE”

   When are you going to answer the questions that we have sent you a long time ago? :) Hope you feel better soon xx

   Reply

   The whole look is gorgeous.i hope you feel better.

   Reply

   Love your Shorts! :) Which size do you have? Want them too.

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här