Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:26 | June 1, 2016

TEEL

SHOPPING
modekollage

 

ADLINKS: 1.TOP FROM BIKBOK, HERE 2.DRESS FROM NELLY, HERE 3.SNEAKERS FROM NIKE, HERE
4.HEELS FROM NELLY, HERE 5.DRESS FROM ASOS, HERE

 

Powder pink, teel blue and light beige is on my mind right now. I can’t get enough! Here are some favs right now and I want ’em all! Those pink sneakers, YUMMIE! It’s wednesday today AND 1 OF JUNE and I’m feeling way, way better. But I’m gonna take it easy anyway. Starting my day with some chia pudding and raspberries. LOVE IT!

_____________________________________

Puderrosa, teelblått och ljusbeige har jag på huvudet just nu. Kan inte få nog av dom färgerna! här ovan har jag valt ut lite favvisar och jag vill ha allt! Dom där ljusrosa sneakersen, MUMS! Idag är de onsdag OCH FÖRSTA JUNI och jag känner mig faktist lite bättre. Men jag ska softa ändå. Började dagen med chiapudding och hallon. ÄLSKAR’T!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “TEEL”

  1. Christina on

    Härliga färger indeed, som skulle säkert också funka som en kombination (men kanske fräschare med vitt istället för beige). Men för att vara lite petig (sorry) menar du säkert teal och inte “teel”…?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.