Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:26 | June 1, 2016

  TEEL

  modekollage

   

  ADLINKS: 1.TOP FROM BIKBOK, HERE 2.DRESS FROM NELLY, HERE 3.SNEAKERS FROM NIKE, HERE
  4.HEELS FROM NELLY, HERE 5.DRESS FROM ASOS, HERE

   

  Powder pink, teel blue and light beige is on my mind right now. I can’t get enough! Here are some favs right now and I want ’em all! Those pink sneakers, YUMMIE! It’s wednesday today AND 1 OF JUNE and I’m feeling way, way better. But I’m gonna take it easy anyway. Starting my day with some chia pudding and raspberries. LOVE IT!

  _____________________________________

  Puderrosa, teelblått och ljusbeige har jag på huvudet just nu. Kan inte få nog av dom färgerna! här ovan har jag valt ut lite favvisar och jag vill ha allt! Dom där ljusrosa sneakersen, MUMS! Idag är de onsdag OCH FÖRSTA JUNI och jag känner mig faktist lite bättre. Men jag ska softa ändå. Började dagen med chiapudding och hallon. ÄLSKAR’T!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “TEEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här