Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:37 | June 2, 2016

  TONED

  one teaspoonone teaspooncélineone teaspoonone teaspoonone teaspoon

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL // CREDIT&ADLINKS:
  _TOP OLD FROM ASOS_JACKET FROM COSTUME MADE_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
  _SANDALS FROM MADEWELL_BAG FROM CELINE_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_

   

  THE WEATHER IS JUST AMAZING! Almost doesn’t feel like sweden, right? And yes, finally june and it’s the best month if you ask me! Then you know that summer is actually here and that you got 3 more months to go before Mordoooor is back haha! Hopefully I can keep my tan also now when it’s warm. Hopefully. So, what are you guys up to today? I started my morning with a meeting before heading to the gym. I just started this 8 week program and I’m super excited about it. I’ll tell you more about it in a post :) After that I’ve just been working by my laptop. I’m going to meet up with Simon ( a friend from Linköping! ) and chill at tantolunden in the sun. But as I said, first it’s: work work work work work work!

  ___________________________________________

  VÄDRET ÄR FAKKING MAGISKT! Känns typ inte som sverige ens, eller hur? Och ja, Juni är ju bästa månaden enligt mig! Då vet man att sommaren är här och att man har 3 månader kvar av detta innan Sverige blir Mordoooor igen haha! Hoppas att man kan hålla kvar brännan nu med när de är varmt. Hoppas! Så, vad pysslar ni med idag? Jag började morgonen med möte innan jag stack till gymmet. Jag har precis börjat med ett 8 veckors program i träningen och jag är sjukt peppad. Jag tänkte skriva mer om de i ett inlägg :) Efter passet så har jag bara suttit och jobbat vid datorn. Ska möta upp Simon ( en vän från Linköping! ) sen och softa i tantolunden lite. Men först: work work work work work work!


  22 kommentarer



  23 kommentarer om “TONED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här